Νο 398, μέσος δρόμος Tongjiang, περιοχή Xinbei, πόλη Changzhou, επαρχία Jiangsu
Αρχική Σελίδα

CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. Γύρος εργοστασίων

1 2 3 4
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.
Αντίδραση ακόμα
Ανεξάρτητο κτήριο αντιδραστήρων
Εργαστήριο
Εργαστήριο ενοργάνωσης χρωματογραφίας αερίου

Αντίδραση ακόμα

Η επιχείρησή μας έχει σχεδόν ένα πλήρες σύνολο παραγωγής φυτοφαρμάκων και η γεμίζοντας γραμμή παραγωγής, αγροχημικό επίπεδο τεχνολογίας έχει διατηρήσει πάντα στο προηγμένο επίπεδο.

Ανεξάρτητο κτήριο αντιδραστήρων

Ανεξάρτητο κτήριο παραγωγής αντιδραστήρων για να εξασφαλίσει ασφαλή παραγωγή

Εργαστήριο

Εργαστήριο ενοργάνωσης χρωματογραφίας αερίου

Εργαστήριο ενοργάνωσης χρωματογραφίας αερίου

 • Γραμμή Παραγωγής

  Καλός-ΕΡΓΑΣΙΑ η ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ είναι εξοπλισμένη με περισσότερες από 10 γραμμές παραγωγής, που αναπτύσσουν περισσότερους από 100 προηγμένους τύπους από τα εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα στους ρυθμιστές αύξησης εγκαταστάσεων με υψηλό - ποιοτικές διατυπώσεις όπως η ΕΚ, το EW, το WP, το SL, το Sc, WDG, GR, FS, και το κ.λπ.

  Καλός-ΕΡΓΑΣΙΑ η ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ έχει απομονώσει τα εργαστήρια διατύπωσης όπως τα στερεά εργαστήρια διατυπώσεων για το ρυθμιστή αύξησης ζιζανιοκτόνου, εντομοκτόνου, μυκητοκτόνου και εγκαταστάσεων υγρά εργαστήρια διατύπωσης για το ρυθμιστή αύξησης ζιζανιοκτόνου, εντομοκτόνου, μυκητοκτόνου και εγκαταστάσεων με την ετήσια ικανότητα παραγωγής γύρω από 10,000MT ή 10,000KL.

   

  CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Καλός-ΕΡΓΑΣΙΑ η ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ σχεδιάζεται και χτίζεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, και υιοθετεί το κύριο εσωτερικό επίπεδο με την περίπλοκη τεχνολογία παραγωγής εξοπλισμού και εξεχουσών θέσεων κατασκευής. Το τέλειο ποιοτικό σύστημα ελέγχου κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας παραγωγής εξασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων.

  Στον τομέα προϊόντων προστασίας συγκομιδών προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα του ποιοτικού προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των ζιζανιοκτόνων, εντομοκτόνα, μυκητοκτόνα. Ρυθμιστές αύξησης εγκαταστάσεων και λίπασμα και τεχνικοί και που τελειώνουν - προϊόντα με τη διαφορετική διατύπωση όπως WDG, το SG, το WP, η SP, η ΕΚ, το SL, το Sc, FS, DS, το EW και το κ.λπ.

 • Ε & Α

  Η καλός-εργασία έχει μια ισχυρή ομάδα Ε&Α και είμαστε κύριοι δύο υπο--εργοστασίων που πάνω από 5000 τετραγωνικά μέτρα, εν τω μεταξύ συνεργαζόμαστε με πολλά εργοστάσια σε όλη την Κίνα για περισσότερα από 200 προϊόντα, η αποστολή μας είναι να παράσχουμε το πιό υψηλό επίπεδο οικονομικώς αποδοτικών προϊόντων και έγκαιρης παράδοσης και η συσκευασία στους πελάτες μας.
  Μέχρι στιγμής, η αγορά μας καλύπτει περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές, όπως η Νοτιοανατολική Ασία, η Μέση Ανατολή, η Νότια Αμερική, η Αφρική, η Ευρώπη κ.λπ. Μέσω των ετών ανάπτυξης, η καλός-ΕΡΓΑΣΙΑ έχει καθιερώσει την πολύ στερεά επιχειρησιακή σχέση με τους πολυάριθμους επαγγελματικούς υπερπόντιους πελάτες. Συνδέουμε το μεγάλο ενδιαφέρον με την ανάπτυξη των πελατών, και στοχεύουμε στην ανάπτυξη με τους πελάτες μας. Αντέχουμε οικονομικά στον πελάτη μας τη γενική λύση για τις συγκομιδές και υπολογίζουμε την προσαρμοσμένη λύση συνεργασίας μέσω της επιστημονικής ανάλυσης της απαίτησης των πιθανών πελατών.
  Βάσει του ίσου και αμοιβαίου κέρδους, αναμένουμε με ενδιαφέρον μια συνεχή ευχάριστη συνεργασία με τους κανονικούς πελάτες μας και καθιερώνουμε την επιχείρηση με τους νέους πελάτες από σε όλο τον κόσμο!

   

Στοιχεία επικοινωνίας
CHANGZHOU GOOD-JOB BIOCHEMICAL CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.Liu

Τηλ.:: 86-13775077998

Φαξ: 86-519-85153975

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

CAS no.122-34-9, εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο, ζιζάνια πλατύφυλλων ελέγχου, οι περισσότερες ετήσιες χλόες, Simazine

Το συστημικό ιδιαίτερα αποτελεσματικό ζιζανιοκτόνο καλαμποκιού, ετήσια ζιζάνια πλατύφυλλων ελέγχει, WG Nicosulfuron 95% TC 4%SC 5% 10% 75%WP 75%

Cas#51218-45-2, εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο εδαφολογικής επεξεργασίας προ-εμφάνισης, Metolachlor 5%EC, 72%EC, 960G/L ΕΚ

Dispersibility εντομοκτόνων Indoxacarb οργανικά καλά απορροφώντας έντομα ελέγχου

Carbamate ευρύ εντομοκτόνο φάσματος, Carbaryl εντομοκτόνο ως Molluscicide

Οργανικά εντομοκτόνα Buprofezin, εκλεκτικό εντομοκτόνο για το ρύζι ορυζώνα

Οργανικός γεωργικός υψηλός αποτελεσματικός Mancozeb 61% Myclobutanil 3% μυκητοκτόνου

Ευρέως χρησιμοποιημένο γεωργικό μυκητοκτόνο Metalaxyl 8% Chlorothalonil 64%

Μετά τη συγκομιδή γεωργικοί Thiabendazole μυκητοκτόνου + Botrytis Flutriafol έλεγχος

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας εκλεκτικό ζιζανιοκτόνο προμηθευτής. © 2020 - 2022 crop-pesticides.com. All Rights Reserved.